Dear friends,
I am currently in Bahia - Brazil learning more about the exotic flavors from here that mixes portuguese and african cultures. Ingredients such as palm oil (dende oil), coconut, cilantro, tapioca flour mixed in a way that only the "baianas" (women born in the state of Bahia) know how to prepare. And I am proud to say that I am an "authentic baiana" from Salvador. I am exchanging ideas and trying new combinations of ingredients to present an exciting fresh menu next time.
My next stop is São Paulo, the gastronomy capital of Brazil. There I will continue with my ingredients exploration.
Unfortunately I have little access to the Internet here so, as soon as I get back to Florida, I will finish the reports on Japan and Brazil .
Thank you!
Chef Adriana
________________________________________________
Queridos amigos,
No momento estou na Bahia aprendendo mais sobre os sabores exoticos daqui que misturam cultura portuguesa e africana. Ingredientes como azeite de dende, leite de coco, coentro, farinha de mandioca combinados de uma forma que apenas as "baianas" sabem preparar. E eu tenho orgulho de dizer que sou uma "autentica baiana" de Salvador. Estou trocando ideias e experimentando novas combinacoes de ingredientes para apresentar um maravilhoso novo cardapio em breve.
Minha proxima parada e´ Sao Paulo, a capital gastronomica do Brasil. La´continuarei minha exploracao de ingredientes.
Infelizmente tenho pouco acesso a internet aqui mas assim que voltar para a Florida termino as informacoes sobre o Japao e o Brasil.
Obrigada!
Chef Adriana
No comments:
Post a Comment